Behandelingen

Bij Beautysalon Carla Geerts is veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Ik geef u graag advies over de behandeling die het beste past bij uw wensen. De behandelingen vinden uiteraard plaats in een rustige omgeving, vaak met een muziekje en heerlijk massagekussen.

De techniek vernieuwt continu. Er zijn diverse behandelingen mogelijk met en zonder apparatuur, als basis de aandacht voor u als klant tijdens een ontspannen behandeling met als doel zichtbaar resultaat en huidverbetering. Naast een aantal klassieke behandelingen, zoals massages en ontharingen, ben ik gespecialiseerd in huidverbetering met behulp van microdermabrasie (Diamond Peel). 

De Diamond Peel Techniek verbetert de conditie van je huid pijnloos. De diamond microdermabrasie behandeling verwijdert dode huidcellen en stimuleert de onderliggende huidlagen tot een betere doorbloeding en aanmaak van collageen waardoor de huid zichzelf vernieuwt en egaliseert en het verouderingsproces aanzienlijk wordt vertraagd. Omdat we vooral gebruikmaken van techniek is de kans op allergische reacties uitzonderlijk klein.


De Klassieke Gezichtsbehandeling

Uiteraard zijn er ook een aantal klassieke behandelingen mogelijk. Ontspanning en verzorging zijn hierbij de basis: in een relaxte omgeving, een comfortabele behandelstoel met massagekussen en veel tijd en persoonlijke aandacht. Onder andere wordt een analyse van de huid gedaan en het huidtype vastgesteld, zodat de behandeling en producten hierop kunnen worden afgestemd. De huid wordt gereinigd en u krijgt een masker en dag/nachtcrème die op uw huid zijn afgestemd.

Ook kunnen wij epileren, verven en harsen van bijvoorbeeld wenkbrauwen.


Medex Quick Cleansing (30 min)

Heb je weinig tijd maar vind je het belangrijk dat je een schone en frisse huid hebt na een behandeling met zichtbaar resultaat? Dan adviseer ik u  om voor de Quick Cleansing behandeling te kiezen.

Een effectieve diepte, reinigende behandeling geschikt voor een onzuivere huid met verstoppingen, een doffe huid, een huid die uit balans is, een vette huid die glimt, pukkels en actieve acne.


Dermatude

Naast de Diamond Peel ben ik gespecialiseerd in nog een bijzondere huidbehandeling: de Dermatude Meta Therapy. Deze activeert het huideigen herstelmechanisme. Vanaf het 25e levensjaar wordt de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine minder, waardoor de huid haar stevigheid en elasticiteit verliest maar de Dermatude therapie zorgt dat de huid dit zelf weer leert te herstellen. Daarmee is dit een 100% natuurlijke manier van huidverbetering van binnenuit. Meteen na de eerste behandeling voel en zie je het verschil.


Peeling met natuurlijke fruitzuren

De fruitzuur peeling zorgt voor een betere huidbalans, verwijdert de doffe verhoornde huidlagen en bouwt je huid van binnen uit weer op. Perfect voor een onzuivere huid of een huid met acne die uit balans is. Met een klein beetje hulp kan de huid die balans zelf terugvinden en de onzuiverheden wegwerken! De behandeling wordt afgesloten met een frisse eucalyptus verzorging en de belangrijke Sun-C SPF 40 voor extra bescherming.


Peeling met Medex Kruidentherapie

De Medex kruidenpeeling (ook wel Chinese of Aziatische peeling genoemd) is een mengsel van gesteriliseerde kruiden: citroenmelisse, pepermuntkruid, en kiezelzuur. We mengen dit kruidenmengsel met 10% α-hycid (met PH3.8) waardoor er een milde maar zeer effectieve peeling ontstaat. Een heerlijke ontspannende behandeling waarbij ieder huidprobleem wordt aangepakt om weer een stralende huid te krijgen. De verschillende kruiden hebben allemaal een eigen belangrijke werkstof die een rol speelt in het verbeteren van uw huid. Lees hieronder welke kruiden wat precies verbeteren.


Definitief ontharen

Helemaal klaar met dat scheren, die onmogelijke posities in de douche en de bijbehorende scheerwondjes? Dan is definitief ontharen met IPL de oplossing voor u.
IPL is een veilige behandeling voor ontharen. Zeer krachtig licht wordt opgenomen door het aanwezige pigment in de haren en haarwortels. De warmte zorgt dat de daar aanwezige cellen die voor nieuwe haartjes zorgen worden vernietigd.


Bindweefselmassage en facial cupping

Deze twee massagetechnieken zijn de perfecte manier om jouw huid te laten stralen en ondertussen heerlijk te ontspannen. De facial cupping is de vereenvoudigde variant. Met behulp van siliconen cups wordt een gezichtsmassage gegeven die helpt bij het verminderen van rimpels en wallen, en de huid verstevigt.
De bindweefselmassage is een eeuwenoude techniek bestaande uit diepe knedende massagegrepen die de huid aanzetten tot vernieuwing.


Brow en Lash specialisatie

Dit zijn echt de allernieuwste ontwikkelingen op wenkbrauw- en wimpergebied. Met de Hennabrow-methode wordt eerst een natuurlijke wenkbrauwvorm gecreëerd. Het gebruik van Henna zorgt vervolgens voor prachtige en volle wenkbrauwen. Henna hecht niet alleen aan de haren zelf, maar ook aan de huid, waardoor je wenkbrauwen voller lijken en jij even niet meer met een potlood aan de slag hoeft.

De Lash Lift is de manier om de (beschadigende) wimperkruller gauw terug in de kast te leggen. Met deze wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven!


LED Masker

De werking van Masque Lumière is gebaseerd op verschillende lichtfrequenties in de kleuren rood, groen en blauw. Deze specifieke lichtgolven gaan een interactie aan met het biologisch systeem van uw huid. Dit wordt fotobiostimulatie genoemd. Vergelijk het met de wijze waarop een plant de energie van de zon opvangt om te groeien; de zogenaamde fotosynthese. De drie verschillende kleuren licht hebben allemaal een ander effect op de huid. Samen zorgen ze voor wondgenezing, verdwijnen van acne en verjonging van de huid.