Behandelingen

Bij beautysalon Carla Geerts kunt u terecht voor de nieuwste behandelingen en producten van de hoogste kwaliteit

Uitgangspunt is om elke klant te kunnen behandelen met de juiste producten en apparatuur voor het meest optimale resultaat. We werken tijdens de behandelingen zowel met de hoogwaardige producten van Medex, Alexandre Fabelle en Beautyface als met apparatuur voor oa Microdermabrasie (Diamond Peel) voor zichtbaar resultaat. Facial cupping, bindweefselmassage, definitief ontharen als extra specialistische behandelingen.

Behandelingen

De behandelingen bestaan uit reinigende, ontspannende, verzorgende en huidverbeterende en huidverjongende behandelingen.

Bekijk deze behandelingen >

Microdermabrasie

Microdermabrasie (Diamond Peel) is een veilige huidvernieuwingsprocedure die de huid ‘polijst’ en stimuleert, gebruik makend van diamant kristallen om de dode huidcellen te verwijderen en celvernieuwing op gang te brengen.

Bekijk deze behandelingen >

Beautyface

De voorgevormde maskers van Beautyface Intelligent Skin Therapy bevatten hoogwaardige serums met een direct merkbaar resultaat

Bekijk deze behandeling >

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding.

Bekijk deze behandeling >

Extra behandelingen

Naast de standaard behandelingen bieden we extra specialistische behandelingen aan, zoals facial cupping en bindweefselmassage.

Bekijk deze behandelingen >