Ruim 25 jaar geleden ben ik begonnen als schoonheiddspecialiste, na de opleiding Esthetica in Breda te hebben gevolgd. In de avonduren ben ik naast mijn baan, thuis een salon begonnen, wat al snel werd uitgebreid naar een aantal avonden en de zaterdag, naast het volgen van trainingen en bezoeken van beurzen om bij te blijven in alle ontwikkelingen.

Na de verhuizing naar de Paul van Ostayenstraat, ben ik er vol voor gegaan en heb ik een salon ingericht op de begane grond, zodat ik mensen direct bij binnenkomst in de salon kan ontvangen, met een wachtruimte, ziet de salon er professioneel, sfeervol en voel ik me trots dat ik mijn passie voor dit vak in deze salon kan uitoefenen.

Intussen zijn er veel ontwikkelingen geweest in de schoonheidsbranche, waarin ik opleidingen en trainingen heb gevolgd, beurzen heb bezocht en keuzes heb gemaakt voor merken en diverse apparatuur ter ondersteuning van de behandelingen met als doel direct zichtbaar resultaat na een behandeling.

In de salon wordt u verwelkomt in een sfeervolle omgeving met aandacht voor u als klant. Door de persoonlijke en ongedwongen sfeer en de professionele producten en juiste kennis, komen we tot een passende behandeling voor uw huid met zowel ontspanning als huidverzorging/-verbetering. De salon is vanzelfsprekend aangepast aan alle hygiene standaarden van COVID19.

Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in de schoonheidsbranche ben ik aangesloten bij ANBOS.