Dermatude, facelift alternative

Een frisse blik, een stevige huid, strakke contouren, vervaagde rimpels en een egale teint dankzij de anti-aging behandeling van Dermatude Meta Therapy. 100% natuurlijk!

Hoe werkt het?

Dermatude Meta Therapy activeert het huideigen herstelmechanisme, daar waar het allemaal gebeurt in de huid. De collageen en elastine productie wordt gestimuleerd: een natuurlijke manier van huidverbetering van binnenuit. Meteen na de eerste behandeling voel en zie je het verschil. Na een kuurbehandeling zijn de resultaten sensationeel!

  • Direct zichtbaar resultaat
  • Veilige, 100% natuurlijke behandeling
  • De keuze van beauty instituten wereldwijd
  • Maakt botox, fillers of facelift overbodig!

Geweldig resultaat

Het resultaat van Dermatude Meta Therapy is al zichtbaar na één behandeling. Dermatude Meta Therapy verbetert de algehele conditie van de huid: fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner, de huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit. Naast de behandeling van het hele gelaat, hals of decolleté, kunnen ook individuele rimpels behandeld worden.

Meer weten? Bekijk de website van Dermatude.

Dermatude voor na

Prijslijst

Gezichtsbehandeling € 119,00
Gezichtsbehandeling en rimpelbehandeling € 138,00
Gezichtsbehandeling en hals / decolleté € 172,50
Gezichtsbehandeling en rimpel en hals / decolleté € 212,50
Voor optimaal resultaat is een kuurbehandeling aan te raden met gebruik van de verzorgingslijn van Dermatude ter ondersteuning.

4 behandelingen 1x elke week
4 behandelingen 1 x elke 2 weken

Onderhoud 1 x per 6 weken tot 3 maanden.