LED Facial Mask

LED-therapie (Light Emitting Diode) LED is geschikt voor alle huidtypen.

Waarvoor wordt LED Therapie Masker gebruikt?

Uit vele wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat LED-therapie celdeling en aanmaak van nieuwe cellen stimuleert en zorgt voor weefselreparatie. In de cosmetische geneeskunde wordt LED-therapie gebruikt voor huidverjonging en algemene huidverbetering.

Led Therapie masker produceert geen zonlicht en geen UVA- en UVB straling. De huid kan niet verbranden en wordt niet bruin.

Hoe werkt LED Therapie Masker?

led maskerLED Therapie Masker bevat 495 LED lampjes die verschillende golflengtes produceren, waarbij iedere golflengte specifieke behandelindicaties heeft. Deze lichtgolven dringen door in de huid en stimuleren daar, afhankelijk van de lichtkleur, cellen die zorgen voor de stevigheid, soepelheid en elasticiteit van de huid.

Ook stimuleren de lichtgolven de herstellende processen die in de huid plaatsvinden. Door de diverse golflengtes te combineren, kunnen verschillende processen in de huid tegelijkertijd worden beïnvloed.

Drie verschillende golflengtes, drie kleuren

Blauw licht
(golflengte 415 nm)

Dit blauwe licht dringt door in de bovenste laag van de huid en stimuleert de productie van zuurstof. Daardoor worden schadelijke bacteriën zoals bijvoorbeeld bacteria Proprioni vernietigd. Hierdoor is het mogelijk acne, kleine huidontstekingen en roodheid effectief te bestrijden.

Rood licht
(golflengte 630 nm)

Het rode licht dringt door in de diepere huidlagen en heeft een sterk anti-aging effect. Deze golflengte stimuleert de productie van fibroblasten. De fibroblast maakt collageen en elastine aan. Hierdoor blijft de huid strak, elastisch en vol. Ook de huidstructuur en de spankracht verbetert aanzienlijk. Daarnaast stimuleert het licht de doorbloeding en dat zorgt voor een gezonde en stralende teint. Rood licht is ideaal voor behandeling van huidverslapping, fijne rimpels, grove poriën, zonneschade, pigmentvlekken en een vermoeide en doffe huid.

Groen licht
(golflengte 525 – 550 nm)

Het groene licht wordt gebruikt tegen hyperpigmentatie. De melanine-clusters worden op den duur afgebroken. Dit licht zorgt voor herstel in de dermale lagen van de huid.

Welke resultaten kunt u verwachten?

 • Verbetering van de stevigheid, soepelheid en elasticiteit van de huid
 • Vermindering van fijne rimpels
 • Bevordering van de natuurlijke cellulaire activiteit van de huid
 • Vermindering van pigmentvlekken
 • Collageenboost
 • Vermindering van grove poriën
 • Herstel van de huid na zonneschade
 • Minder zichtbare oppervlakkige littekens
 • Verbetering van de doorbloeding en daardoor een mooie gezonde huidskleur
 • Een gladde, stralend frisse huid
 • Bestrijding van ontstekingsprocessen in de huid zoals chronische acne

Hoe wordt de behandeling uitgevoerd?

Voor een optimaal resultaat is het belangrijk LED Therapie Masker op een gereinigde huid toe te passen. Daarom adviseren wij om zo min mogelijk, en liefst geen, make-up voor de behandeling te gebruiken. Oogmake-up is geen probleem.

Na het reinigen van uw huid plaatsen wij het masker op uw gezicht waarna het licht aangaat. Na 15 tot 20 minuten gaat het licht vanzelf uit wordt het LED masker weggehaald, afsluiten met een dag- of nachtcreme.

De behandeling is volledig pijnloos ervaren met een lichte warmte die zeer aangenaam en ontspannen aanvoelt.

Na de behandeling

Na de behandeling ziet u direct resultaat. De huid voelt fris en glad aan en ziet er stralend uit. Het aanbrengen van make-up op de behandelde huid is direct mogelijk. U kunt na de behandeling uw dagelijkse activiteiten hervatten.

Om een optimaal resultaat te behalen, is het advise om de behandeling een aantal keren te herhalen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de huidconditie.

Als afzonderlijke kuur zijn drie tot acht behandelingen wekelijks nodig.

LED Therapie Masker is geschikt voor mensen met alle huidtypen. De behandeling is niet toegestaan voor zwangere vrouwen, mensen die lijden aan epilepsie en mensen die Sint-janskruid gebruiken.

Wat zijn de tarieven?

De kosten van LED Therapie Masker bedragen per behandeling  € 42,50

Dit is inclusief reiniging, peeling, LED masker, Collageen masker, dag/nachtcreme

Tijdens een gelaatsbehandeling wordt een extra bedrag van € 20,00 in rekening gebracht.

Advies om tijdens en na de behandeling het Serum Lumiere te gebruiken. Dit serum bevat oa hyaluronzuur, ondersteunend voor het vochtgehalte en collageenaanmaak in de huid € 47,20.

Het LED masker kan ook worden aangeschaft voor thuisgebruik  € 225,00