Bindweefselmassage, de massage om uw huid te laten stralen

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling.

Bindweefselmassage

Wat is bindweefselmassage?

Een bindweefselmassage is een perfecte manier om de huidconditie te verbeteren. Het is een intensieve vorm van massage, bestaande uit diepe knedende of rollende massagegrepen. De massage wordt uitgevoerd op de bindweefsellaag in het lichaam. Door de diepe massagetechniek, vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen), waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing. Het activeert de doorbloeding en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. De stofwisseling wordt geactiveerd, hierdoor kunnen afvalstoffen sneller worden afgevoerd.

Bindweefsel

Bindweefsel is vergelijkbaar met het cement tussen de stenen van een huis. Door ons hele lichaam verbindt en ondersteunt het organen, gewrichten en spieren. Bindweefsel leidt ook bloedvaten en zenuwen naar de organen en beschermt tegen infecties. Ook hebben de cellen in bindweefsel een grote rol bij het wondgenezingsproces. Het onderhuidse bindweefsel isoleert warmte, slaat energie op en is verantwoordelijk voor het transport van zuurstof, voedings -en afvalstoffen.

Voor optimaal resultaat zijn meerdere bindweefselmassages nodig. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien.

  • Reiniging van de huid
  • Epileren
  • Exfoliant peeling
  • Bindweefselmassage 20 minuten
  • Verzorgend masker
  • Afsluiten met infrarood
  • Dag of nachtcrème
Prijs per behandeling € 62,50  (60 min)

Behandeling met alleen bindweefselmassage 30 min incl reiniging € 35,00

Indien bindweefsel als aanvulling op de behandelingen – € 15,00 extra